EXCURSIÓ MATERNITAT D´ELNA

13.02.2013 15:04

Benvolguts, benvolgudes,

Des de la Secretaria de la Dona de la Federació de Sanitat estem organitzant, dintre dels actes entorn al dia 8 de març, una excursió molt especial. Es tracta d'una visita a la MATERNITAT D'ELNA i al monument en honor als caiguts als camps de refugiats d'ARGELÉS. La història sovint ens porta al mateix temps les històries més cruels i terribles, on queda despullada tota la maldat de què som capassos els èsser humans, i les històries més humanes, amb protagonistes tant generoses que dediquen i arrisquen la pròpia vida ajudant als demés; aquest és un d'aquests casos. Adjuntem un link que dura 10m perquè situeu el moment històric :

www.youtube.com/watch?v=ODacE3hJGU0

GASTEU 10M, SI US PLAU, SEGUR QUE DESPRÉS DE VEURE EL VIDEO US APUNTAREU A LA EXCURSIÓ!!

Intendència:

El dia escollit per anar ha estat el 14 d'abril, dia de la República, diumenge. El viatge serà amb autobús, el qual sortirà de Barcelona sobre les 8 del matí. Passarem pel monument de la platja d'Argelés i a les 12h tenim la visita guiada a la Maternitat, després de dinar aprofitarem per visitar el poble d'Elna, que és molt bonic. Donat que qui més qui menys tothom anem malament de peles amb tanta retallada, hem pensat que dinaríem de carmanyola, a l'aire lliure (hi ha zona de picnic). El cost de la excursió anirà sobre 15 euros per a persones afiliades i 17 per a no afiliades. La difussió seria sobretot a delegats i delegades amb les seves famílies, encara que si hi ha persones  afiliades molt interessades, també poden venir.

La dificultat més gran està en que la nostra gent està dispersa per tota Catalunya. Sobretot serà una mica més difícil la participació dels companys i companyes de Tarragona o Lleida. Primer feu arribar el vostre interès per venir a la excursió, i després buscarem solucions (us podem buscar lloc a casa dels companys i companyes d'altres zones més properes per dormir la nit anterior, també podem fer escales durant el viatge per recollir a qui calgui). Estem disposades a que les distàncies no siguin un problema insalvable!!

Sense res més, quedem a l'espera de les vostres notícies, ja que la prioritat per posar-nos en marxa és saber quanta gent vol venir. El 22 de març tancarem llista i organitzarem amb el que tinguem.

Volver