Joaquim Casanovas, director gerent de l'ICS, inicia la subhasta dels seus centres

25.06.2012 17:50

CCOO exigeix la destitució del president del Consell d'Administració de l'ICS, del director gerent i del director d'Afers Assistencials


Ahir, Joaquim Casanovas, director gerent de l'ICS, i Jaume Benavent, director d'Afers Assistencials, van anar al CAP Martorell per oferir que es constitueixi una societat limitada amb ànim de lucre que es quedi amb la gestió de l'Equip d'Atenció Primària Martorell.

CCOO considera intolerable que el gerent de l'empresa pública ICS, que és la més important de Catalunya i la primera proveïdora del sistema sanitari públic, es dediqui a promoure la privatització dels seus centres i serveis per lliurar-los a societats limitades, l'objectiu de les quals és fer negoci. El Govern de la Generalitat, que tant favorable és a introduir eines de gestió privada en el sector públic, no hauria de permetre ni un minut més el que cap empresa privada toleraria: que el seu màxim directiu anés oferint trossos de l'empresa a la competència.

Com que el director gerent i el director d'Afers Assistencials dediquen els seus esforços a intentar debilitar l'empresa que haurien de protegir, intentant desfer-se dels centres que segons ells són més eficients, CCOO considera que no poden continuar en els seus càrrecs i demana al Govern de la Generalitat la seva immediata destitució.

D'altra banda, CCOO considera que l'ICS no pot continuar més temps sotmès al desprestigi que suposa tenir un president del Consell d'Administració que surt periòdicament a la premsa per notícies relacionades amb les seves anteriors responsabilitats. La seva més que qüestionable gestió a Innova, la seva vinculació amb USP i les darreres actuacions dels principals directius de l'ICS fan imprescindible la seva destitució.


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 21 de juny de 2012

 

Volver